Vil du arbejde sammen med mig?

1:1 konsultation 

hjertesten3_600x380px

Jeg er i fuld gang med planlægning af moduler, kurser og uddannelse, men du er velkommen til at kontakte mig, om det er muligt for en 1:1 samtale.


Har du brug for at få testet vitaminer mm., homøopati eller essentielle olier frem, er du altid velkommen til at kontakte mig.


Individuel behandling - samtale

  • Mandalametoderne - akupressur mm.
    Jeg har fået kanaliseret en metode ned, som jeg laver uddannelse i. I den arbejder jeg med akupressurbehandling med 5 elementer, bindevævsmassage, æteriske olier mm.


  • Bars behandling
    Hos mig kan du få Access Consciousness bars behandling. Det er 32 punkter fordelt på kraniet, som behandles.


  • Individuel samtale
    Igennem mange år har jeg haft individuelle samtaler, om hvad der måtte fylde og være behov for omkring. Jeg har en bred faglighed og kan derfor tale med dig om de fleste emner, der måtte have betydning for dig af både fysisk, følelsesmæssig og seksuel karakter.


Par - samtale

Jeg har mulighed for at tale med jer om de ting, der har betydning i relationen, følelsesmæssige ting samt de problematikker der måtte være omkring kærlighed, sex og nærvær. Med andre ord: jeres kommunikation på alle planer.

Det er muligt at investere i dit parforhold, i stedet for at lappe på det. Det kan være meget sjovere og dejligere at arbejde med ressourcerne, der allerede er i forholdet.