kirsten_potrait

Om Kirsten Rejmers

”Jeg mærker en stor taknemmelighed over at få lov til at arbejde med menneskers trivsel på et indre plan, også i de små nuancer, der kan gøre hele forskellen. Jeg mærker en ydmyghed, når mennesker allerede fra første møde oplever tillid til mig, og giver lov til at jeg må vise dem, hvad de indeholder”.


Kontakt:

Tlf: +45 51 21 88 44

@: mail@kirstenrejmers.dk


Som formidler og underviser kan jeg tilbyde dig

  • At alting jeg har lært igennem mere end 20 år, og fortsat lærer, er en del af det, der kommer i spil. Hele min værktøjskasse er altid i spil
  • Jeg har en stor faglig bredde og dybde, som jeg har bygget op igennem nok hele mit voksenliv, med både ergoterapi og flere terapeutiske retninger i min bagage. Det ligger som et fundament i alt, jeg gør. Det er så blevet krydret med min spiritualitet, som viser og guider mig i, at kroppen skal være en del af alt, vi gør
  • Kontakten og relationen til dig selv har mit største fokus
  • Ro i hvad jeg gør, indfinder sig altid, og jeg oplever, at det smitter


BAGGRUND

I 2002 startede jeg med at læse ergoterapi. Det blev meget tydeligt for mig, at det var et naturligt fundament, der gav mening for mig.
Jeg blev separeret lige før jeg afsluttede studiet, og blev nysgerrig på mig selv, så få måneder efter jeg blev færdig, startede jeg på uddannelse i psykoterapi og misbrugsbehandling, så jeg kunne blive klogere på min egen rolle i en relation med et menneske med afhængighed, og blive klogere på min egen medafhængighed. Det har været et kontinuerligt arbejde, som er godt at blive klogere på.

På et tidspunkt fik jeg for meget af alt det fokus, der var på afhængighed, og skiftede til det uddannelsessted, hvor mine undervisere havde læst. Fik fokus på kroppen mere med, det var godt for mig at få. Blev hele tiden klogere på mig selv, efterhånden som jeg arbejdede mig igennem de forskellige moduler og retninger. Jeg var meget taknemmelig over det. Lærte om at arbejde med par undervejs. Ville gerne vide noget mere om kroppen og parforhold, og valgte at læse til sexolog efterfølgende. Siden har jeg læst kinesiologi og har arbejdet en masse mere med kroppen og relationen til mig selv.
Hvis du vil se mit CV, så se  HER 

Som menneske er jeg meget åben, og lærer gerne nyt. Jeg bruger det jeg lærer, både i mit personlige liv og i mit arbejde med andre. Jeg er sådan en, der selv går vejen, så det meste af mit arbejde med andre bygger på mine erfaringer i mit eget liv. Det giver mig ofte en bedre kontakt med dem, jeg arbejder med.
Jeg har haft mange oplevelser i mit liv, som har formet mig, og som har givet mig en masse lærerige erfaringer, og de er sådan en slags fundament for mig. Det betyder på ingen måde, at andre skal løse tingene på de måder, som jeg har gjort, men det gør, at jeg kender til mange af de følelser, besvær mm., som der kan være i forbindelse med det.
Jeg elsker ligeledes at have kontakt med andre mennesker. Jeg oplever at jeg let kan lære nyt hver eneste dag, og har en fornemmelse af, at sådan vil det være i resten af mit liv.
Jeg har en overbevisning om, at når vi har lært noget, så har vi først rigtig lært det, når vi har lært det videre, og dem vi har lært det til, kan finde ud af at bruge det.

 

KR_logo_white_web
Kirsten Rejmers

“Jeg beundrer meget din store alsidighed, og at du er så fagligt dygtig, og du er så veluddannet. Du er så entusiastisk og meget tålmodig. Og jeg beundrer også at du er struktureret, selv om jeg godt hører du siger: ”nå ja men jeg øver mig i at slippe strukturen”. Jeg har egentlig altid oplevet dig meget sådan ikke ustruktureret, men alligevel sådan meget fleksibel i strukturen, det kan jeg virkelig lære noget af. Og det er også rigtig ordentligt. Det bliver altid rigtig ordentligt. En god oplevelse, at selvom tingene virker fleksible, så ender de. Der er en happy end, altså sådan at tingene bliver ordentlige. På et ordentligt professionelt niveau, hvis man kan sige det på den måde. Jeg er dig dybt taknemmelig for at du har vist mig vejen, komme i kontakt med min egen livsglæde og giv mig lov til at være den jeg er, som jeg er”

Kommunal sagsbehandler - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“Jeg er glad for at jeg landede i kvindegruppen, for det har lært mig en del om mig selv i sammenligning med andre kvinder, og et indblik i hvordan kvinder føler, tænker og har det med deres seksualitet.
Du har været god hele vejen igennem, troværdig og autentisk. Udstrålet rummelighed, skarphed og er faglig stærk. Du er et smukt menneske 😊 ”

Leder af institution - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“Kirsten udstråler en enorm ro, jeg følte mig tryg og meget godt tilpas fra første færd, så det var ret let for mig at åbne op omkring mine udfordringer. Kirsten spottede ret hurtigt, hvad der skulle arbejdet med – altså kernen til mit problem, og foreslog gestaltterapi. Det var en fantastisk åbenbaring, og jeg forlod klinikken styrket. Har siden oplevet at en skyldfølelse, som jeg har kæmpet med – og generelt projiceret på flere ting, nu er forsvundet og jeg kan være mere mig. Det har været yderst positivt, og jeg føler en anden ro indeni”

Chefsekretær - fra sexologi

ikon_makerba_small