Udtalelser 

Kirsten Rejmers

“Gruppearbejdet hos Kirsten har været dejligt direkte, ukompliceret, ligeværdigt og nærværende. Jeg føler, jeg er blevet klogere, og mere til stede i min krop efter vores forløb. Helt klart noget, jeg kan bruge fremadrettet”

Grafisk koordinator - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“Kæreste Kirsten
Vi vil så gerne sende dig en hilsen og fortælle dig, at vi blev forældre til Holger d. 2/1. Fødslen var en vild og intens oplevelse, og Lars der havde haft mange tanker omkring det hele, klippede navlesnoren.
Vi nyder at lære vores nyde tilværelse at kende og de mange nye perspektiver livet som forældre giver.
Vi snakker ofte om, hvor mange redskaber vi har fået med, fra vores forløb ved dig. Det har hjulpet os i situationer med søvnmangel og overvældelse.
Holger virker til at have vores rolige måde at anskue verden på. Han er faktisk helt perfekt, hvis vi selv skal sige det ;) ”

Pædagog og montør - fra parterapi

Kirsten Rejmers

“Kirsten udstråler en enorm ro, jeg følte mig tryg og meget godt tilpas fra første færd, så det var ret let for mig at åbne op omkring mine udfordringer. Kirsten spottede ret hurtigt, hvad der skulle arbejdet med – altså kernen til mit problem, og foreslog gestaltterapi. Det var en fantastisk åbenbaring og jeg forlod klinikken styrket. Har siden oplevet at en skyldfølelse, som jeg har kæmpet med – og generelt projiceret på flere ting, nu er forsvundet og jeg kan være mere mig. Det har været yderst positivt, og jeg føler en anden ro indeni”

Chefsekretær - fra sexologi

Kirsten Rejmers

“Jeg har deltaget i et gruppeforløb i forbindelse med Kirsten Rejmers uddannelse til sexolog.
Kirsten har en rigtig god evne til at skabe en atmosfære, hvor talen falder naturligt, også selvom emnerne er svære, og kan være fyldt med tabuer.
Den kombination, at Kirsten både er sexolog og psykoterapeut, har bevirket, at hun har givet mig nogle gode indput og brugbare redskaber, jeg kan anvende til at arbejde mere målrettet med at løse de problematikker, som jeg roder med ”

Kantineleder - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“Hvis jeg på mit arbejde registrerer, at nu render jeg hovedet mod en mur gang på gang, så er det tid for mig til at kontakte Kirsten. Når jeg læner mig tilbage i hendes stol, ved jeg af erfaring at her kan alting ske, men at det er umuligt at forudse. Jeg må give slip og satse på at Kirstens intuition fører mig hen et sted, hvor jeg bliver klogere på, hvad det er der skaber de umulige situationer på mit arbejde. Hvad kommer fra mig og hvad kommer fra omgivelserne og hvad kan jeg stille op for at løse knuderne.
Jeg kan godt lide Kirstens lidt praktiske tilgang til udfordringerne, hvor jeg altid kommer der fra med redskaber til at kommer videre på ”

Projektleder - fra terapi

Kirsten Rejmers

“Vi havde længe gået og overvejet parterapi, fordi vi så gerne vil hinanden, men også bare kan snakke meget langt forbi hinanden og ind i mellem ende med at stå meget langt fra hinanden. Sheila er selv terapeut og har derudover meget erfaring med dette rum på begge sider af bordet. For Martin var det nyt land. Det skulle derfor være en, der kunne skabe tilliden hos os begge med de meget forskellige forudsætninger. Derudover søgte vi en, der både var skarp terapeutisk og intuitivt. Det fandt vi virkelig i Kirsten. Allerede efter første samtale var vi begge helt trygge og havde brugbare ting at arbejde videre med. Efter få samtaler er vi nu i stand til, at fange os selv og hinanden på de steder, hvor vi før begyndte at trække os fra hinanden ”

Psykolog og pædagog - fra parterapi

Kirsten Rejmers

“Kirsten er et utrolig varmt menneske, hvilket tydeligt skinner igennem i hendes terapi.
Jeg har i terapien haft stor gavn af, at blive holdt fast i nogle af de ting, der gjorde ondt, og det føler jeg, at vi har haft stor succes med.
Jeg plejede at føle mig forkert, uden at kunne finde årsagen dertil. Med Kirstens hjælp er det lykkedes mig at finde ind til kernen af problemet, og finde en forklaring på, hvorfor jeg er, som jeg er, hvilket gør det meget nemmere for mig, at føle og reagere til mit eget bedste i givende situationer.
Det har givet mig en utrolig ro og balance, at vide at det ikke er mig, der er noget galt med, når jeg føler som jeg føler ”

Maler - fra terapi

Kirsten Rejmers

“Jeg beundrer meget din store alsidighed, og at du er så fagligt dygtig og veluddannet. Du er entusiastisk og meget tålmodig. Du er struktureret, selv om jeg godt hører du siger: ”nå ja men jeg øver mig i at slippe strukturen”. Jeg har egentlig altid oplevet dig meget sådan ikke ustruktureret, men alligevel sådan meget fleksibel i strukturen, det kan jeg virkelig lære noget af. Det bliver altid rigtig ordentligt. En god oplevelse, at selvom tingene virker fleksible, så ender de med en happy end, altså sådan at tingene bliver ordentlige. På et ordentligt professionelt niveau., hvis man kan sige det på den måde. Jeg er dig dybt taknemmelig for at du har vist mig vejen, komme i kontakt med min egen livsglæde og giv mig lov til at være den jeg er, som jeg er”

Kommunal sagsbehandler - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“Vi har som par været til flere konsultationer, og vi haft et stort udbytte af disse konsultationer.
Aktiv lytning og uddybende spørgsmål, samt gode øvelser til at anskue problemstillingerne på en ny måde, har betydet meget for vores udbytte, og vi har især været begejstrede for de “praktiske” råd, som vi har fået med.
Vi har på intet tidspunkt følt konsultationerne som “abstrakt” eller som “højtflyvende teori”, – tværtimod har samtaler givet os et stort boost og masser af energi og inspiration at komme videre på med vores liv.
Jeg skal her indskyde, at jeg havde mine forudfattede holdninger og meninger om hvad og hvordan parsamtaler hos en terapeut er, og jeg vil straks indrømme, at alle mine fordumme stort blev gjort til skamme. – Sikken oplevelse !! ”

Førtidspensionist og afdelingsleder - fra sexologi

Kirsten Rejmers

“Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten som sexolog. Hun er en omsorgsfuld og kærlig, faglig stærk kvinde, der på hendes søde og direkte facon kommer ind til sagens kerne.
Du har været god hele vejen igennem, troværdig og autentisk. Udstråler rummelighed, skarphed og er faglig stærk. Du er et smukt menneske, og er smilende, dygtig og dejlig nærværende ”

Leder af institution - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“"Jeg har i mit voksenliv døjet med panikangst og angstanfald i forskellige former. Jeg kontaktede Kirsten og vi aftalte at mødes i skoven og gå en tur med min hund, mens vi talte sammen. Kirsten Rejmers er knalddygtig! På den gåtur fik hun pejlet sig ind på hvad der tricker mine anfald og gav mig redskaber til at tackle dem fremadrettet. Her 3 uger senere har angsten sluppet taget i mig, og jeg nyder livet med min nye kæreste, og jeg føler mig stærk og klædt på til at håndtere min angst, hvis den skulle dukke op igen.
Jeg vil klart anbefale Kirsten til andre!"”

Pædagog - fra terapi

Kirsten Rejmers

“Du har ikke en underviser side og en privat side, ikke en personlig side og en professionel side. Du er en, det går op i en højere enhed. Du lever din passion. Det beundrer jeg dig helt vildt for. At du har fundet den vej, så du kan leve din passion. Det kunne jeg da vildt godt tænke mig, det der med at man ikke behøver at skelne. Når det er din passion, så har du jo din retning”

Skolelærer - fra gruppeforløb

Kirsten Rejmers

“Tak for sidst og endnu en gang for et fint oplæg.

Feedbacken lød som følgende:
· God til at lytte og åben over for deltagerne.
· Vild fedt med dialogen
· Glade for at få små redskaber, som gør samtalen mindre kompleks og svær.
· Oplægsteknisk foreslår gruppe at du kunne starte din indgangsvinkel med et åben spørgsmål som f.eks. ”Hvad har I behov for at vide noget om?” Evt. anvende post-it på en tavle og tage spørgsmålene der fra.

Ellers var mit personlige indtryk at du fik provokeret gruppe, positivt ift. at få dem inddraget mere end de normalt ville være til et oplæg ”

Kommunal sundhedskonsulent og fysioterapeut - fra regional nøglepersonsoplæg

Kirsten Rejmers

“Vi har verdens skønneste dreng Frederik på nu 12 år og som takket være Kirsten er blevet en glad dreng, med troen på sig selv igen.
Frederik havde store problemer i skolen med hans daværende klasselærer, og havde til sidst ingen selvværd tilbage, og fra at være en af de bedste i klassen, faldt han nu kun nedad.
Efter et skoleskifte og samtaler med Kirsten har vi i dag vores dejlige dreng tilbage. Det var hårdt arbejde, men Kirsten var der hele vejen igennem for os og Frederik med sin utrolige søde og hjertevarme måde at være på ”

Forældre til Frederik - fra terapi

Kirsten Rejmers

“Kirsten er indbegrebet af nærvær. Hun holder dit hjerte, og ser dig som ingen andre. Hun lyser vejen op for dig, så du ikke længere skal gå i mørket. Hun hører, hvad du siger, og hvad du ikke siger, som det unikke menneske du er. Du skal blot vove én ting: At komme hjem til dit sande jeg. Jeg kalder hende en levende engel på jorden”

Selvstændig - fra kinesiologi

Kirsten Rejmers

“Jeg har efter flere års forsøg med forskellige terapeuter, forsøgt at komme min personlige problemer til livs, men så fandt jeg Kirsten. Allerede efter de første samtaler kunne jeg mærke en forskel, som handlede om nogle personlige problemer til mine forældre, som skulle på plads. I dag har jeg et helt andet syn, på mine forældres adfærd og handlinger, som ikke længere har noget med mig at gøre… det har betydet, at jeg kan stå ved mig selv og ingen andre mennesker kan vælte mig mentalt. Samtalerne hos Kirsten, betød virkelig en stor forandring for mig, og jeg er nu sat fri. Hvad gjorde forskellen? Det var helt sikkert ”gestaltterapi” som var meget personlig grænseoverskridende, men det virker. selvfølgelig skal jeg dagligt anvende mine værktøjer, men det er blevet så meget lettere…”

Sælger - fra sexologi

Kirsten Rejmers

“Jeg har gennemgået et parterapi forløb hos Kirsten, og kan af hele mit hjerte anbefale hende, som en utrolig varm, umiddelbar og nærværende terapeut. Mødet var omfattet af en stor gensidig tillid og ro, som gav en atmosfære, som åbnede mit sind dybt i en positiv retning. Kirstens personlige varme, og objektive professionalisme, kan jeg kun anbefale af hele mit hjerte”

Revisor - fra parterapi

Kirsten Rejmers

“Vores søn på 8 år har gennem sin børnehave- og skoletid fået skyld for ”myrer i bukserne”.
VI har prøvet forskellige behandlinger heriblandt zoneterapi, men ikke noget der har givet resultater. I skolen har man forsøgt sig med forskellige metoder for at give vores søn ro og bedre koncentration – også her uden succes.
Vores søn fik efter første besøg hos Kirsten hurtigt en større ro og ikke mindst en stor glæde i hverdagen. Vi mærkede hurtigt en større ro og glæde herhjemme, hvor de i skolen først mærkede det efter nogen tid. Nu sidder han mere roligt i timerne og den Nationale test klarede han så flot. Rent fagligt har han altid klaret sig godt, men ikke til testene, hvor koncentrationen svigtede.
Vi kan varmt anbefale at prøve denne behandlingsform, da det har givet vores søn meget bedre livskvalitet”

Forældre - fra bars

Kirsten Rejmers

“Vores mor fik dysfagi (synkebesvær) efter en hofteoperation, og vi følte ikke vi fik tilbudt den nødvendige ekspertise på det plejehjem, hun bor på. Kirsten har arbejdet med min mor, og givet al sin viden, idérigdom og forståelse af vores mors situation videre til mig, så jeg kunne arbejde med hende selv. Den afgørende forskel på hende og de ergoterapeuter, vi har mødt i sundhedsvæsenet er, at hun hele tiden søger en vej frem og har meget bedre øje for det hele menneske og hele forløbet. Hun har været en helt uundværlig sparringspartner for os som familie. Og hun mødte vores mor, der hvor hun er, hvilket hun havde stort behov for”

Selvstændig - fra ergoterapi

Kirsten Rejmers

“Johan er 17 år og har Down Syndrom. Johan har gået hos Kirsten 12 gange, og har udviklet sig fra 3 til 4 år i den periode, han har gået hos hende.
Johan taler mere nu og han har fået større ordforråd. Han reagerer mærkbart hurtigere når jeg spørger ham om noget, både på enkle spørgsmål som nedenstående eksempel og på valg af aktivitet. Desuden tager han nu flere initiativer til aktiviteter og det er ikke ualmindeligt at han spørger i weekenden: ”Hvad skal vi lave i dag.”
Johan har ikke længere så meget modstand på det han skal. Som hans storesøster udtrykte det: ”Det er blevet rarere at være sammen med Johan”. Jeg er meget glad og taknemlig over den udvikling som behandlingen med Access Bars hos Kirsten har haft for min søn. Derudover er det rart at komme hos Kirsten, hun er hjertelig og imødekommende og vi føler os velkomne der ”

Forælder - fra bars